Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
amugyorokvagy

ELŐSZÓ

FA · 9 hónapja
Abszolút döbbenetes, izgalmasan merész, őrjítően kilátástalan, és rettenetesen fantasztikus ezen emberi tudatban, eme Földi mivoltban létezni!    Nem??
Na persze eltévedünk benne mielőtt megértenénk tényleges csodáját.    Ez igaz.
Ahhoz pedig, hogy a tökéletes élet útjára ráleljünk bizonyos, hogy segítségre van szűkségünk!    Na nem egy másik tévejgőtől! 
Viszont azt a döntést, miszerit meg akarjuk találni a valódi és naná hogy örök lét ösvényét, mindanyiónknak magunknak kell meghozni.    Ki más tenné?
Ebben tán inspirálhatjuk egymást mi is, mint szerény próbálmozók.    Talán.
Az abszolút igazság minden embernek jár, alanyi jogon! Persze az egyén döntése nélkül nehezen tárulhat fel, de ha valaki nem elégedett a múlandó, és csalódásokkal teli élettel, bisztosan megtalálhatja benne tökéletes helyzetét! Ez az intelligens hit lényege!
Két évtizedes kutatómunka eredménye, sikere és kudarca, mely az abszolút igazságot kereste, e néhány kisregényen keresztűl tárúlkozik fel. A kereséstől az elméletig, az elmélettől a nehéz lépésekig.
Alapvetően nem szépirodalmi művek, csak afféle színezetűek, eképp tessék szemlélni őket. Filozófiára és védikus teológiára épülő kifejtések, melyek messze felettünk lévő valóságot igyekeznek érthetővé tenni. Számunkra, e hontalan honfoglalók számára, elérhetővé tenni! 
Oly gyorsan átvágtatunk e röpke emberi életen, s ki tudja merre bolyongunk tovább. 
A mű célja az, hogy mindenki megtalálja valódi hazaútját! Ebben kívánok sikeres megértést, valamint elnézést, a korlátaimból és elesettségemből eredő hibákért!
 

F.A

( A 2. könyv: amugyboldogvagy.blogolok.hu )
( A 3. könyv: amugyvagy.blogolok.hu )
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!